Alles over collecteren

Elk jaar collecteren we met meer dan 15.000 mensen. Kom jij ook in actie? In 2022 collecteren wij in de week van 6 t/m 11 juni, conform het landelijk collecterooster. Wil je niet wachten tot volgend jaar? Maak dan vandaag al je digitale bus aan! Of start je eigen actie.

Epilepsie: meer dan aanvallen

'Epilepsie is niet alleen het hebben van aanvallen, het is leven in je eigen wereld van angst en zonder vertrouwen in je eigen lichaam. Het constante rekening houden en een stemmetje in je hoofd dat zegt: Kan ik dit wel? Wat als ik straks weer een aanval krijg?. De impact dat het heeft op de mensen om mij heen. Dat ik mijzelf niet meer ben, ook al probeer ik het zo hard.'

Collecteren & corona

Hoe werkt dat eigenlijk, collecteren in tijden van corona?

QR-code

Al onze bussen zijn voorzien van een iDEAL QR-code. Hoe dat werkt?

Digitale collectetips

Collecteer je vanuit huis? Met onze tips haal je er het meeste uit!

Materialen

Help jij mee onze collecte tot een groot succes te maken?

Waarom collecteren voor EpilepsieNL?

Epilepsie verstoort levens. 200.000 mensen in Nederland die er zelf mee te maken krijgen en ruim een miljoen mensen met een partner, ouder, kind, broer of zus. Het kan ons allemaal overkomen.

Epilepsie is niet te genezen. En 30 procent wordt niet aanvalsvrij. Zij blijven last houden van verstorende aanvallen. Samen met ons team van toponderzoekers zoeken we hard naar de oplossing. Daar is geld voor nodig. Veel geld. Dankzij de collecteweek kan belangrijk onderzoek naar epilepsie van start. Sluit jij je ook aan?

Check ons toponderzoek