Samen in de aanval voor een wereld zonder epilepsie. 

Help jij ons mee om dit doel te bereiken? Collecteer samen met ruim 10.000 collectanten tijdens onze collecteweek van 6 t/m 11 juni 2022. Met een paar uurtjes van jouw tijd kunnen wij weer meer onderzoek doen naar epilepsie. 

Meld je nu snel aan als collectant of collectecoördinator in jouw buurt. Of maak vandaag nog een online collectebus aan!

Online collecteren

Weinig tijd, maar wil je wel graag collecteren? Kies dan voor online collecteren! Het is veilig, eenvoudig en snel. Met een online collectebus haal je geld op voor toponderzoek en draag je bij aan een betere kwaliteit van leven van mensen met epilepsie. Maak nu jouw eigen online collectebus aan en ga aan de slag met onze tips!

Epilepsie: meer dan aanvallen

'Epilepsie is niet alleen het hebben van aanvallen, het is leven in je eigen wereld van angst en zonder vertrouwen in je eigen lichaam. Het constante rekening houden en een stemmetje in je hoofd dat zegt: Kan ik dit wel? Wat als ik straks weer een aanval krijg?. De impact dat het heeft op de mensen om mij heen. Dat ik mijzelf niet meer ben, ook al probeer ik het zo hard.'

Veelgestelde vragen over collecteren

Vragen over de fysieke collecte? Lees hier meer over collecteren.

QR-code

Al onze bussen zijn voorzien van een iDEAL QR-code. Hoe dat werkt?

Veelgestelde vragen online collecteren

Heb jij een vraag over online collecteren? Vind hier het antwoord op jouw vraag.

Materialen

Help jij mee onze collecte tot een groot succes te maken?

Waarom collecteren voor EpilepsieNL?

Epilepsie verstoort levens. 200.000 mensen in Nederland die er zelf mee te maken krijgen en ruim een miljoen mensen met een partner, ouder, kind, broer of zus. Het kan ons allemaal overkomen.

Epilepsie is niet te genezen. En 30 procent wordt niet aanvalsvrij. Zij blijven last houden van verstorende aanvallen. Samen met ons team van toponderzoekers zoeken we hard naar de oplossing. Daar is geld voor nodig. Veel geld. Dankzij de collecteweek kan belangrijk onderzoek naar epilepsie van start. Sluit jij je ook aan?

Check ons toponderzoek