Deur-aan-deur- en straatwerving

Wel eens iemand van ons aan je deur gehad? Of ben je een gesprek aangegaan met onze straatwervers? Voorlichting aan de deur of op straat is voor ons een goede manier om mensen enthousiast te maken, persoonlijk te informeren over epilepsie en ons werk en om trouwe donateurs te werven. We bereiken er groepen mee die we anders niet goed kunnen bereiken.

We vragen zowel tijdens de deur-aan-deurwerving als straatwerving of mensen donateur willen worden en ons willen steunen met een eenmalige of maandelijkse bijdrage. Alleen met jouw steun kunnen wij het leven van mensen met epilepsie en hun omgeving verbeteren.

Alvast hartelijk dank voor jouw bijdrage aan ons werk!

Onze medewerkers in het veld

Onze medewerkers kun je herkennen aan hun eigen identiteitspas met naam en ons logo. Zij dragen kleding van EpilepsieNL en gebruiken een tablet om de gemaakte afspraken en jouw machtiging geborgd vast te leggen. Onze medewerkers houden zich aan de gestelde corona-veiligheidsregels. We nemen alle mogelijke, extra voorzorgsmaatregelen om de gezondheid van jou en onze medewerkers te waarborgen.
Voel je je niet prettig bij het gesprek? Dit respecteren we uiteraard. Als eerste vragen onze medewerkers altijd of je het oké vind het gesprek aan te gaan en of het uitkomt. Zo niet? Alle begrip, dan vertrekken wij direct.

Straatwerving EpilepsieNL

Veelgestelde vragen

In welke gemeenten loopt er een deur-aan-deurwervingscampagne of straatwervingscampagne?

Wij maken gebruik van het wervingsrooster, zoals alle erkende goede doelen in Nederland. Op de site Geefgerust.nl van het CBF kun je bekijken of wij gepland hebben om in jouw buurt langs te komen.
Deze week lopen de deur-aan-deurwervers en straatwervers in de volgende plaatsen: Brielle, Capelle aan den Ijssel, Ede, Krimpenerwaard, Rotterdam, s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Soest, Veldhoven, Zeist, Zuidplas.

Waarom is automatische incasso belangrijk?

Met een doorlopende automatische incasso kunnen wij je donatie zo optimaal mogelijk besteden, omdat we hiervoor geen kosten hoeven te maken. Daarbij willen wij de wervers niet met contant geld over straat laten gaan. Wanneer je ons machtigt voor een automatische incasso, ontvang je direct een bevestiging van de gemaakte afspraken met ons incassant-ID en onze contactgegevens.

Je zit uiteraard nooit ergens aan vast. Mocht er door omstandigheden iets wijzigen in je persoonlijke situatie of mocht je je bedenken, dan is een telefoontje naar ons voldoende om de automatische incasso per direct te beëindigen.

Een automatische incasso is ook een veilige manier van geven. Als je het niet eens bent met een afschrijving, dan heb je 8 weken de tijd om het bedrag terug te boeken.

Ik heb aan de deur een machtiging toegezegd. Wat kan ik nu verwachten als donateur?

Wij zijn enorm blij met je steun! Samen met een groeiende groep betrokken donateurs, maak je de hulp aan mensen met epilepsie en hun omgeving in Nederland mogelijk. Onze oprechte dank daarvoor.
Onze medewerker heeft je gegevens, de bijdrage en de frequentie (eenmalig of per maand) waarmee je ons wilt steunen genoteerd op de tablet. Direct na de inschrijving ontvang je per e-mail en sms een bevestiging van de gemaakte afspraken. Wij proberen je daarna telefonisch te bereiken om alle gegevens door te lopen en de gemaakte afspraken te verifiëren. We kunnen hierbij helaas niet iedereen telefonisch bereiken. Binnen 1 tot 4 weken wordt je (maand)bijdrage (voor de eerste keer) afgeschreven.

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten en hoe wij je donatie besteden. Of en hoe we dit doen, is afhankelijk van de voorkeur(en) die je aan onze medewerker hebt doorgegeven; via onze digitale nieuwsbrief en/of ons magazine wat 1 keer per jaar verschijnt of geen informatie.

Wil je je communicatievoorkeur wijzigen? Of heb je andere vragen? Laat het ons weten en neem contact met ons via 030 634 40 63 of via donateurs@epilepsie.nl.

Zit ik nu vast aan een automatische incasso?

Je zit uiteraard nooit ergens aan vast. Mocht er iets wijzigen in je persoonlijke situatie, dan is een telefoontje naar onze donateursservice: 030 634 40 63 voldoende om de automatische incasso te beëindigen.

Hoe vaak krijg ik nu post?

Je ontvangt een à twee keer per jaar een special van ons per post. Hierin lees je de persoonlijke en inspirerende verhalen van mensen met epilepsie en hun directe omgeving. Je leest over onze onderzoeken en nieuwe hulpmiddelen en behandelmethodes en ontvangt informatie over epilepsie. Zo ontvang je terug hoe wij jouw donatie besteden.

Wilt je minder of geen post van ons ontvangen? Geef dit alsjeblieft aan en ontvang post op maat. Je kunt ons hiervoor bellen op onze donateursservice: 030 634 40 63.