Verbonden: jaarverslag 2020

In 2020 viel de wereld ineens stil. Onverwacht. Eigenlijk net als bij epilepsie. Dat verstoort levens. We lieten ons niet ontmoedigen, maar kwamen in actie. Net zo verbonden met elkaar, maar wel anders. Online, op afstand. Voor jou en met jou. Samen maken we het leven van mensen met epilepsie beter.

Onszelf opnieuw uitvinden

Joost Wijnhoud: “Wat een bizar jaar. In april 2020 begon ik als nieuwe directeur. Heel veel kon niet. Dus moesten we creatief zijn, en onszelf opnieuw uitvinden. Van binnen naar buiten, en nieuwe verbindingen maken met iedereen die te maken heeft met epilepsie. Daar hebben we eerste stappen in gezet en gaan we in 2021 mee door! Werk jij mee aan een betere toekomst?”

Een nieuwe ambassadeur

Tv-kok en presentatrice Miljuschka Witzenhauzen is sinds 2020 onze ambassadeur. Haar dochter Felina heeft epilepsie, en dat is vreselijk. “Iedere aanval is een aanslag op haar gezondheid en ons gezin.” Het verhaal van Miljuschka toonde weer aan hoe belangrijk het is om samen geld in te zamelen. En dat deden we! Door het starten van acties, het veilen van kunst, de digitale collecte en nog veel meer. dankzij de inspanning van tienduizenden mensen konden we zo weer 4 onderzoeken starten en duizenden vragen beantwoorden.

2020 in vogelvlucht? Lees dan ons publieksjaarverslag 2020.

Wil je alles weten? Lees dan ons uitgebreide jaarverslag 2020 inclusief de jaarrekening.

Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2017

Jaarverslag 2016