Manager Acties & Partnerships (32-36 uur)

Wij zoeken een bevlogen aanpakker die voor ons acties van derden gaat opzetten!

Wat ga je doen?

Als Manager Acties & Partnerships word je ‘eigenaar’ van onze actiewebsite www.inactievoorepilepsie.nl. Je gaat ervoor zorgen dat het een bruisend onderdeel van onze organisatie wordt. Je gaat acties opzetten met mensen die vanuit hun hart iets voor mensen met epilepsie willen doen. Je begeleidt de acties zodat ze zoveel mogelijk inkomsten genereren voor onze doelstellingen. Je stimuleert hierbij ook mogelijke samenwerking met partners.

Wat ga je bereiken?

 • Je initieert, coördineert en begeleidt fondsenwervende activiteiten door derden. Om daar een idee bij te krijgen kun je kijken op onze actiewebsite: inactievoorepilepsie.nl.
 • Je hebt goed contact met de mensen die een actie organiseren, je bewaakt de voortgang en je onderneemt zo nodig actie om deze activiteiten nog succesvoller te maken.
 • Je ziet kansen en mogelijkheden voor samenwerkingen, je realiseert deze en werkt samenwerkingsvoorstellen uit. Je hebt goed contact met de samenwerkingspartners en je hebt altijd oog voor mogelijkheden tot uitbreiding of verbetering van de samenwerking.
 • Je vertegenwoordigt de organisatie tijdens diverse activiteiten.

Kennis en vaardigheden

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in een marketing/commerciële richting.
 • Je hebt een rijbewijs.
 • Je hebt kennis van het werkgebied en marketing waarbij online activiteiten (en integratie daarvan) vanzelfsprekend zijn.
 • Je bent een creatieve teamspeler, daarnaast kun je goed zelfstandig werken.
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Je bent goed in het onderhouden van contacten op diverse niveaus.

Je bent resultaatgericht

Je bent gericht op het stellen van doelen en het actief behalen van resultaten. Je bent vasthoudend om je doel te bereiken en zoekt effectieve oplossingen voor knelpunten. Je zorgt dat beoogde resultaten worden bereikt en zorgt er zo nodig voor dat andere betrokkenen hun afspraken nakomen.

Je hebt commercieel vermogen

Je bent iemand die kansen ziet en benut. Je komt graag in contact met nieuwe mensen en organisaties, je vindt het leuk om ergens op af te stappen. Je kunt je verplaatsen in je relaties en in hun situatie.

Je bent creatief

Je bent creatief in het bedenken van fondsenwervende ideeën, het vinden van oplossingen, het enthousiasmeren van mensen en in het schrijven van inspirerende teksten om mensen aan te sporen tot actie.

Wat bieden we?

 • Een bij de functie passend salaris en in eerste instantie een contract voor 12 maanden.
 • Een bevlogen team binnen een organisatie in beweging.
 • Een grote ambitie vanuit een nieuw merk en verhaal!
 • We werken ongeveer 50/50 thuis en op kantoor. Deze functie houdt in dat je mensen in het land opzoekt.

Interesse?
Stuur je persoonlijke motivatiebrief en cv uiterlijk 30 mei aan vacature@epilepsie.nl t.a.v. Patricia Pennink. Kijk alvast op www.epilepsie.nl en op onze actiesite voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Over EpilepsieNL

EpilepsieNL is er voor iedereen die met epilepsie te maken heeft. Al meer dan 125 jaar! We zijn missie-gedreven, we zetten ons in voor mensen met epilepsie. Dat doen we samen met duizenden vrijwilligers door het hele land.

Op 26 maart a.s. lanceerden wij ons nieuwe merk EpilepsieNL, voortvloeiend uit de krachtenbundeling van het Epilepsiefonds en de Epilepsie Vereniging Nederland. EpilepsieNL staat voor de community van 200.000 Nederlanders met epilepsie en hun omgeving. Samen zamelen wij geld in voor toponderzoek, voorlichting en het verbeteren van kwaliteit van leven van mensen met epilepsie.