Help mee en word collectecoördinator!

Heb jij er ook belang bij dat er meer onderzoek komt naar de oorzaak van epilepsie en het voorkomen van aanvallen, naar uiteindelijk een wereld zonder epilepsie? Of wil je je inzetten voor een goed doel? Word organisator van de collecte in jouw wijk of van je woonplaats.

Wat ga je doen?

Voordat de collecte begint, kijk je of er genoeg collectanten zijn. Eventueel werf je zelf collectanten of je vraagt het collecteteam dit voor jou te doen. Ook bestel je de materialen voor de collecte.

Tijdens onze collecteweek van 6 t/m 11 juni 2022 zorg jij ervoor dat de collectanten in jouw collectegebied op pad kunnen. Je voorziet de collectanten van de juiste materialen en zorgt voor een straatverdeling. Ook onderhoud je goede contacten met de collectanten en zorg je dat alles voorspoedig verloopt.

Na afloop verzorg je de financiële afwikkeling van de collecte door het afstorten van het geld en het retoursturen van de afrekenstaat.

Tijdsbesteding

Reken op zo’n 6 – 15 uur voorbereiding voor de collecte en zo’n 1 a 2 uur na de collecte. Dit is afhankelijk van het aantal collectanten in jouw gebied. Uiteraard staat het collecteteam voor je klaar om je met raad en daad bij te staan of de helpende hand te bieden. Het leuke van deze functie is dat je veel contacten onderhoudt en de mensen in je stad/woonplaats beter leert kennen.

Meld je aan als collectecoördinator

  • Uw gegevens

  • Naam*

  • Geboortedatum

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Contact*