Doneer eenmalig

De ervaring van Mieke Grimm

Mieke Grimm heeft een zoontje met een zware vorm van epilepsie. Zo zwaar, dat ze zelfs een eigen dag- en logeeropvang voor hem moest opzetten. Niet alleen haar eigen zoon kan daar nu terecht, maar ook andere kinderen met complexe vormen van epilepsie. Alle kinderen maken gebruik van de NightWatch.
 
Niet vol te houden
“Mijn zoontje Emre is 9 jaar. Hij heeft vooral aanvallen in zijn slaap. Die aanvallen wil je niet missen als ouder, want ze kunnen fataal zijn. Ik sliep daardoor slecht en had geen seconde rust. Overdag was ik altijd moe. Dat is uiteindelijk niet vol te houden. De NightWatch is voor Emre én voor mijzelf echt levensreddend.”
 
Het werkt
“Ik weet dat het werkt, want bij de helft van de alarmen van de NightWatch moest de ambulance komen en werd Emre in het ziekenhuis opgenomen. Ik wil er niet aan denken hoe het was afgelopen als ik niet was gealarmeerd. De NightWatch is dan ook absoluut iets wat ieder kind met een ernstige vorm van epilepsie moet hebben.”
 
Gun gezinnen rust en vertrouwen
De NightWatch is duizenden nachten lang getest door de epilepsie-instituten SEIN en Kempenhaeghe. Het is een fantastisch hulpmiddel dat gezinnen rust en vertrouwen geeft. Toch wordt het niet vergoed door zorgverzekeraars. Met uw hulp kunnen wij de NightWatch voor zoveel mogelijk gezinnen gedeeltelijk vergoeden. Maakt u een gift over? Dank u wel!
 

Eerst meer weten?

 
Lees meer over de NightWatch