Gratis webinars

Werken met epilepsie

Wat maak je mee in je baan als je epilepsie hebt? Hoe reageert de bedrijfsarts? Wat zegt het UWV? Waar loop je tegenaan? In het webinar over werken met epilepsie zullen deze punten uitgebreid worden besproken door een expert en ervaringsdeskundigen. Bekijk het online webinar nu terug!

Meer weten over werken met epilepsie? Klik hier.

Het zorgintensieve kind met epilepsie

Als ouders of verzorgers van een zorgintensief kind met epilepsie is het vaak een zoektocht om de juiste hulp te vinden. Onbegrip en bureaucratie is iets dat veel ouders herkennen. Hoe ga je daarmee om? Waar is goede hulp en waar vind je deskundigen?

Ook broers en zussen van zorgintensieve kinderen hebben hun eigen verhalen. Soms gaat alle aandacht in het gezin naar één kind. Hoe ga je daarmee om? Hoe verdeel je de taken binnen een gezin? Ervaringsdeskundigen doen hun verhaal en experts schuiven aan met adviezen en voorstellen.

Lees meer over het zorgintensieve kind met epilepsie.

Onzekerheid en angst bij epilepsie

Herken je het: onzekerheid en angst bij epilepsie? Wanneer is de volgende aanval? Wie is er in de buurt om te helpen? Kom ik ooit van deze aandoening af? Hoe reageren mensen als ik opeens neerval? Onze ervaringsdeskundigen en specialist gaan hier over in gesprek. Bekijk het online webinar nu terug!

Lees meer over angst en epilepsie.

Verstoort epilepsie jouw geheugen?

Je omgeving merkt het, jij merkt het. Je hebt epilepsie en je geheugen laat je soms in de steek. Komt dat door de epilepsie, door de medicijnen? Onze specialisten en ervaringsdeskundigen vertellen erover in dit webinar.

Lees meer over geheugen en geheugenklachten.

Verstoort epilepsie jouw kinderwens?

Jij hebt epilepsie. Heeft dat invloed op je zwangerschap? Kun je medicijnen blijven slikken, is epilepsie eigenlijk erfelijk? Een greep uit de vragen waar je mee kunt zitten. Bekijk ons online webinar terug!

Lees meer over epilepsie en zwangerschap.

Meer weten over de vier meest voorkomende behandelmethoden? Dan zit je hier goed.